Yoga Nidra

Tijdens Yoga nidra "de slaap van de yogi" neem je geen yogahoudinge aan, maar lig je in een ontspannen houding op je mat, met een deken over je heen voor warmte en een kussentje onder je hoofd voor zachtheid. Je slaapt niet echt maar balanceert op de grens tussen wakker zijn en slapen. Yoga nidra is een vorm van geleide meditatie waarbij je niets hoeft te doen, enkel mijn stem te volgen. 

Voorafgaand aan de yoga nidra starten we met rustige oefeningen om in verbinding met je lichaam te komen, het zenuwstelsel te kalmeren en stress los te laten. Zoals oefeningen vanuit de yin- en/of restorative yoga, zelfmassage en zachte beweging. In de Yoga Nidra wordt je begeleid op een reis door je lichaam in de vorm van een bodyscan, ademoefening, visualisatie, en het zetten van jouw persoonlijk e intentie. Alle lagen van het lichaam worden aangesprok en; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch. Door de diepe ontspanning waarin je verkeerd kan spanning loslaten, verwerk je ervaringen en diepliggende indrukk en. Je maakt je systeem vrij van opgebouwde stress en patronen. Yoganidr a helpt je diep te rusten en te herstellen en geeft je nieuwe inzichten en energie.
Copyright 2022 Yoga by Sylvia - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram