Hatha Yoga


Hatha Yoga is de traditionele vorm van yoga, waaruit alle andere yogavormen zijn ontwikkeld. Ik geef een zachte, toegankelijke vorm, waarin de adem een belangrijke rol speelt; je voert de houdingen uit ondersteund door je adem en komt zo tijdens de les dieper in contact met je lichaam.

Je wordt begeleid in verschillende houdingen en uitgenodigd om naar binnen te keren: uit je hoofd en in je lijf. Het hele lichaam komt aan bod, we doen staande, zittende en liggende houdingen en sluiten af met een lange, liggende ontspanning.

Je oefent en ontwikkelt je balans, kracht en souplesse. Je zoekt naar jouw ruimte in de houding zonder te forceren, met respect voor je lichaam.

Bewegen en ontspannen worden afgewisseld; we voeren de houdingen dynamisch uit en ook verstild. Yoga werkt in op het energieniveau en zorgt voor vitaliteit én ontspanning.

Er is veel aandacht voor de adem, de verbindende factor tussen je lichaam en geest. Je krijgt de tijd en ruimte om naar binnen te keren, en te voelen wat de yoga voor je doet, op alle niveaus, om zo meer bewustzijn te ontwikkelen en inzicht te krijgen in jezelf.  En die inzichten met je mee te nemen, je matje af, je dagelijks leven in.
Copyright 2022 Yoga by Sylvia - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram