Ukelele & Heartsongs

Heb je kennis gemaakt met de ukelele? Ben je enthousiast en wil je verder spelen en je skills op de uke uitbreiden? Dan is dit iets voor jou; de cursus "ukelele en heartsongs" In tutorial stijl leer je stap voor stap het spelen, door meespelen en herhalen, totdat je het "in de vingers" hebt. Door deze opbouw kun je direct aan de slag en speel je steeds aan het einde van elke les een nieuw liedje. Én al spelend leer je zo in 6 lessen de basis van het spelen op de ukelele; akkoorden, strummen, ritmes spelen. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, want we werken met akkoordnotatie (tekeningetjes)

Tijdens de cursus spelen en zingen we "heartsongs"; songs die je speelt en zingt vanuit je hart. Een verzameling van mantra's, popliedjes met een boodschap en earthsongs uit verschillende culturen. Voel je je niet comfortabel in zingen? Niets moet! Dan kun jij je helemaal richten op het bespelen van je uke.

Voor deze cursus gaan we ervan uit dat je zelf een ukelele hebt. Zo kun je thuis oefenen tussen de lessen door én nog heel lang daarna spelen! Want vooral heel veel doen "does the trick!"
Start 14 januari 2023 bij Bindi
Copyright 2022 Yoga by Sylvia - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram